Onderhoudscontract


Met het onderhoudscontract van PV Solar Services heeft u zekerheid over uw opbrengst en profiteert u van vele voordelen!

Inbegrepen bij het onderhoudscontract

Systeembewaking

Als u een onderhoudscontract bij ons afsluit installeren wij een monitoringsysteem die de opbrengst van uw zonnepanelen registreert. Met dit monitoringsysteem kunt u ook uw slimme meter uitlezen, waardoor uw verbruik inzichtelijk wordt. Daarnaast houden ook wij uw installatie in de gaten en brengen u op de hoogte zodra de opbrengst afwijkt.
Meer informatie

Zonnepanelen test

Om er zeker van te zijn dat uw installatie goed werkt, voeren wij elke drie jaar een zonnepanelen test uit. Bij de zonnepanelen test doen wij onder andere een aantal metingen en een visuele inspectie. Na ons bezoek ontvangt u een testrapport waarin alle controles staan met een oplossing voor een eventueel probleem.

Reinigen zonnepanelen

Bij het uitvoeren van de zonnepanelen test elke drie jaar, reinigen wij uw zonnepanelen ook. Op deze manier blijft uw rendement het hoogst. Onze speciale wasinstallatie is uitgerust met apparatuur om normaal kraanwater kalkvrij te maken, waardoor er geen schoonmaakmiddelen nodig zijn en de panelen streeploos opdrogen en niet beschadigen.

Korting op materiaal

Zodra wij een probleem hebben opgemerkt of u melding maakt van een probleem, maken wij kosteloos een telefonische probleemopname. Aan de hand van deze probleemopname ontvangt u van ons een offerte. Indien er materialen nodig zijn voor de herstelwerkzaamheden ontvangt u 10% korting op het materiaal.

Technische ondersteuning

U ontvangt een telefoonnummer met een speciale code zodat u ook buiten kantooruren gratis technische ondersteuning kunt krijgen van een specialist. Wij adviseren u hoe om te gaan met het probleem en bieden indien mogelijk direct een oplossing.
Deze dienst is niet standaard inbegrepen bij het onderhoudscontract.

U kunt nog veel meer met onze systeembewaking!

Alle voordelen op een rijtje

Aangezien wij meer dan 10 jaar ervaring hebben met het installeren van zonnepanelen, kunt u altijd extra diensten aanvragen die wij toevoegen aan uw abonnement.

Contact


Neem contact met ons op via dit contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.
Algemene vragen: 0547 - 21 40 24
Technische ondersteuning: 0900 - 78 64 667 (één euro per minuut)

Kort contactformulier
Indien bekend
E-mail (niet verplicht)
Wachtwoord (niet verplicht)