Serviceabonnement


Met het serviceabonnement van PV Solar Services heeft u zekerheid over uw opbrengst en profiteert u van vele voordelen!
Bent u geïnteresseerd en ontvangt u graag meer informatie? Vraag dan hier vrijblijvend een voorstel aan of neem telefonisch contact met ons op.

Inbegrepen bij het serviceabonnement

Systeembewaking

Als u een serviceabonnement bij ons afsluit installeren wij een monitoringsysteem die de opbrengst van uw zonnepanelen registreert. Met dit monitoringsysteem kunt u ook uw slimme meter uitlezen, waardoor uw verbruik inzichtelijk wordt. Daarnaast houden ook wij uw installatie in de gaten en brengen u op de hoogte zodra de opbrengst afwijkt.
Meer informatie

Gratis probleemopname

Zodra er een probleem is geconstateerd maken wij telefonisch een probleemopname. Aan de hand van deze probleemopname ontvangt u van ons een offerte om het probleem met uw zonnepanelen op te lossen.

Korting op materiaal

Indien er materialen nodig zijn om het probleem te herstellen ontvangt u 15% korting op deze materialen. Een extra voordeel van onze servicecontracten!

Technische ondersteuning

U ontvangt een telefoonnummer met een speciale code zodat u ook buiten kantooruren technische ondersteuning kunt krijgen van een specialist. Wij adviseren u hoe om te gaan met het probleem en bieden u indien mogelijk direct een oplossing.
Deze dienst is niet standaard inbegrepen bij de serviceabonnementen.

Extra diensten

Om de beste service aan u te kunnen leveren, hebben wij een selectie gemaakt uit een aantal diensten die wij leveren tegen kosten per jaar.
Met meer dan 10 jaar ervaring in het installeren van zonnepanelen kunnen wij u natuurlijk veel meer bieden. Mist u een dienst die u wel graag terugziet in uw serviceabonnement, dan kunt u deze aanvragen en kan deze wellicht worden toegevoegd aan uw contract.

U kunt nog veel meer met onze systeembewaking!

Zonnepanelen test

Om er zeker van te zijn dat uw installatie goed werkt voordat wij starten met het servicecontract kunnen wij een zonnepanelen test uitvoeren bij de installatie van het monitoringsysteem tegen de aangegeven kosten. Mochten wij een probleem constateren aan de hand van de test, dan ontvangt u nadien een offerte om dit probleem op te lossen.

Alle voordelen op een rijtje

Aangezien wij meer dan 10 jaar ervaring hebben met het installeren van zonnepanelen, kunt u altijd extra diensten aanvragen die wij toevoegen aan uw abonnement.

Wilt u ook profiteren van al deze voordelen? Vraag een voorstel aan!