Systeembewaking zonnepanelen


Met het monitoringsysteem van PV Solar Services kunt u altijd en overal de opbrengst van uw zonnepanelen uitlezen! Uw opbrengst, maar ook verbruik wordt geanalyseerd. Daarnaast wordt u constant uitgedaagd om uw energiekosten zo laag mogelijk te houden.

Monitoringsysteem

Energieplatform

Als u inlogt op uw account ziet u direct op het dashboard uw opbrengsten en verbruik. Er wordt duidelijke informatie met uw eigen data weergegeven in kleur, zodat u gelijk ziet wat goed gaat maar nog belangrijker, waar winst te behalen valt!

Grafieken

In één oogopslag krijgt u inzicht in uw energieopbrengst en verbruik én de mogelijkheid om grafieken met elkaar te vergelijken. Bekijk de opbrengst van de hele dag, week, maand of jaar in één grafiek en merk erg makkelijk een afwijking op.

Opbrengstanalyse

De opbrengst die geregistreerd wordt door de energiemonitor wordt geanalyseerd en vergeleken met andere installaties. Indien wij een probleem opmerken brengen wij u op de hoogte. Onze specialisten helpen u uiteraard graag bij de oplossing van dit probleem.

Slimme meter

Aan uw account wordt ook uw slimme meter gekoppeld, zodat u altijd inzicht heeft in uw elektra- en gasverbruik. Wij kunnen uw slimme meter ook aansluiten op de energiemonitor, waardoor u ook uw verbruik live kunt uitlezen.

Extra functies

Wilt u zeker zijn van uw opbrengst? Sluit een abonnement bij ons af!

Verbruik vergelijken

Naast de functies om uw eigen opbrengst en verbruik in de gaten te houden, bevat het monitoringsysteem ook een vriendenfunctie. Nodig uw vrienden uit en vergelijk de opbrengst en verbruik onderling, daag elkaar uit! U kunt alleen elkaars gemiddelde energiekosten over een periode van 30 dagen inzien. De koppeling met uw vrienden is eenvoudig in te trekken indien u hier geen gebruik meer van wilt maken.
Daarnaast kunt u altijd uw energieverbruik met gelijkwaardige huishoudens vergelijken. Bekijk erg snel wat u scoort ten opzichte van het gemiddelde verbruik van deze huishoudens. Wij proberen u door middel van de energiescore een duidelijk overzicht te geven en tips hoe u uw energiescore kunt verbeteren.

Energieleveranciers vergelijken

Ook kunt u rechtstreeks overstappen van energieleverancier. Als er een koppeling is gemaakt met uw slimme meter, wordt uw verbruik automatisch ingeladen waardoor u direct de best passende energiecontracten kunt bekijken. Energiecontracten zijn vaak gericht op een bepaalde doelgroep, waardoor het niet gaat om de laagste prijs per kWh. Het is daarom erg belangrijk dat uw energiecontract goed bij uw verbruik past, vooral als u opbrengst teruglevert aan het elektriciteitsnet. Doordat uw verbruik automatisch ingeladen wordt, ziet u passende aanbiedingen.

Werking

Om uw opbrengst te meten plaatsen wij bij de groep van uw zonnepanelen een speciale kWh-meter. Daarnaast plaatsen wij een energiemonitor die wij aansluiten op deze kWh-meter. De energiemonitor wordt dan verbonden met uw internetverbinding en gekoppeld aan uw eigen account.

Contact


Neem contact met ons op via dit contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.
Algemene vragen: 0547 - 21 40 24
Technische ondersteuning: 0900 - 78 64 667 (één euro per minuut)

Kort contactformulier
Indien bekend
E-mail (niet verplicht)
Wachtwoord (niet verplicht)