SolarEdge probleem


SolarEdge logo

Defect(e) display of knoppen

Het komt voor dat het display van HD Wave omvormers geen informatie meer vertonen of de knoppen niet (goed) meer werken. Deze fout kunt u als eigenaar van de zonnepanelen installatie niet oplossen, maar valt wel onder de garantie. Wij voeren de garantie procedure uit en lossen het probleem graag voor u op.

Het uitlezen van uw opbrengst werkt niet

Bekijkt u uw opbrengst altijd op het monitoringportaal van SolarEdge, maar werkt dit niet meer? Wij kunnen dit voor u herstellen!
Wij herstellen de verbinding tussen uw omvormer en netwerk en lossen de mogelijke problemen op.

Optimizer(s) worden niet weergegeven

Het kan zijn dat uw SolarEdge omvormer niet alle zonnepanelen (optimizers) op uw dak detecteert. Indien de omvormer de optimizers niet detecteert, wekken die optimizers ook geen stroom op, waardoor u dus een deel van uw opbrengst mist. U kunt dit bijvoorbeeld herkennen aan optimizers die op een dag met veel zon niks hebben opgebracht. Wij kunnen dit voor u op locatie, maar in de meeste gevallen op afstand herstellen.

Andere problemen

De zojuist besproken problemen komen vaker voor, maar er kunnen zich ook andere problemen voordoen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en uw probleem omschrijven, zodat wij u een passende oplossing kunnen bieden.

Bent u niet zeker van uw opbrengst? Laat uw zonnepanelen testen!

Residentiële zonnepanelen installatie SolarEdge

SolarEdge Advanced Installer

De techniek van zonnepanelen installaties is continu in ontwikkeling, er komen constant nieuwe producten op de markt, het rendement van zonnepanelen wordt steeds hoger, omvormers worden steeds efficiënter en zo zijn er talloze andere voorbeelden te noemen. Onze werknemers krijgen dan ook regelmatig trainingen op hun vakgebied om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.
Een aantal van onze elektriciens zijn ook SolarEdge Advanced Installers, zodat zij precies weten hoe zij het probleem met uw SolarEdge omvormer kunnen oplossen. Dit is een groot voordeel voor u, aangezien u bij een garantieprobleem in veel gevallen recht heeft op een vergoeding van SolarEdge.

Contact


Neem contact met ons op via dit contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.
Algemene vragen: 0547 - 21 40 24
Technische ondersteuning: 0900 - 78 64 667 (één euro per minuut)

Kort contactformulier
Indien bekend
E-mail (niet verplicht)
Wachtwoord (niet verplicht)