Prestatiecheck zonnepanelen


Twijfelt u of de opbrengst van uw zonnepanelen wel optimaal is? Als onafhankelijke specialist in de energietechniek, voert PV Solar Services graag een prestatiecheck uit op uw zonnepanelen installatie. Stel vragen aan onze specialisten, zij geven graag tips en vakkundig advies. Ongeacht waar u de zonnepanelen heeft aangeschaft. Na uitvoering van deze inspectie weet u zeker dat de opbrengst van de zonnepanelen (weer) optimaal is én dat uw installatie veilig is.

Opbrengstgarantie zonnepanelen

Zonnepanelen bevatten cellen die door veroudering na verloop van tijd minder opbrengst leveren. De fabrikant van uw zonnepanelen heeft echter een opbrengstgarantie afgegeven. Daarin staat hoeveel de degradatie maximaal mag zijn. Tijdens de prestatiecheck van de zonnepanelen controleert de installateur van PV Solar Services of uw zonnepanelen optimaal werken en of deze voldoen aan de opbrengstgarantie.

Paneel dat doorgemeten wordt

De prestatiecheck zonnepanelen bestaat uit:

  • Visuele inspectie
  • Inspectie van de kritische onderdelen van de installatie, waaronder de omvormer
  • Metingen zoals wij deze uitvoeren bij de zonnepanelen test
  • Rendementsmeting
  • Advies ten aanzien van eventuele verbeterpunten
  • U ontvangt een overzichtelijk testrapport met bevindingen

Testrapport

Laat u een prestatiecheck uitvoeren door PV Solar Services, dan ontvangt u daarvan een helder en uitgebreid rapport. Daarin staan de uitgevoerde controles, meetwaarden en bevindingen. Als u wenst, lichten wij het rapport toe en adviseren over eventuele opvolging van constateringen. Is er een defect, dan gaat de installateur met u na of dit onder de fabrieksgarantie valt. Zijn er defecten dan maken we desgewenst een offerte voor reparatie en/of vervanging.

Contact


Neem contact met ons op via dit contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.
Algemene vragen: 0547 - 21 40 24
Technische ondersteuning: 0900 - 78 64 667 (één euro per minuut)

Kort contactformulier
Indien bekend
E-mail (niet verplicht)
Wachtwoord (niet verplicht)