Zonnepanelen laten reinigen


Het laten schoonmaken van uw zonnepanelen is zeker zinvol. Maar laat u niet gek maken door aanbieders die zeggen dat het nodig is om dit jaarlijks te doen. Wind en regen zorgen namelijk dat het meeste vuil vanzelf wegspoelt. Wat achterblijft zijn aangekoekte resten van vogelpoep, stof en zand. PV Solar Services is gespecialiseerd in het vakkundig reinigen van zonnepanelen. Vaak combineren we dit met een zonnepanelen test en eventueel onderhoud. Laat u dit één keer per twee of drie jaar doen, dan komt dit de opbrengst van uw zonnepanelen zeker ten goede.

Voordelen van het laten reinigen van uw zonnepanelen door PV Solar Services:

  • We reinigen zonnepanelen met osmosewater. Dit maakt streeploos schoon zonder dat we gebruik maken van (bijtende) schoonmaakmiddelen
  • De installateur reinigt en checkt meteen op mankementen
  • Efficiënte combinatie mogelijk met inspectie van de zonnepanelen
  • Optimaliseren rendement van uw zonnepanelen
  • Eén keer per twee of drie jaar laten schoonmaken van zonnepanelen is voldoende
Zonnepanelen half schoon half vies

Rendement zonnepanelen verhogen

Uiteraard werkt PV Solar Services met professionele materialen en producten. De installateur komt op afspraak naar u toe en is uitgerust met een speciale wasinstallatie, dat osmosewater van uw kraanwater maakt. Dit water is vrij van kalk, metalen, mineralen en bacteriën die uw zonnepanelen kunnen aantasten. Bovendien zorgt dit ervoor dat uw zonnepanelen streeploos opdrogen. Zijn de panelen echt vuil, dan ziet u de wasbeurt vrijwel direct terug in het rendement. De zon krijgt weer beter vat op de cellen in de zonnepanelen en dat merkt u aan de opbrengst.

Afspraak maken

Een professionele wasbeurt van de zonnepanelen verdient zichzelf terug. En mocht de installateur van PV Solar Services mankementen tegenkomen aan uw zonnepanelen, dan geeft hij passend advies. In overleg zorgt hij ook voor vervanging of reparatie. Altijd in volledige transparantie en in goed overleg met u. Stuur een mail of bel voor een afspraak 0547 - 21 40 24 en we komen snel bij u langs.

Contact


Neem contact met ons op via dit contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.
Algemene vragen: 0547 - 21 40 24
Technische ondersteuning: 0900 - 78 64 667 (één euro per minuut)

Kort contactformulier
Indien bekend
E-mail (niet verplicht)
Wachtwoord (niet verplicht)