Bent u niet zeker van uw opbrengst? Laat uw zonnepanelen testen!

Zonnepanelen test


Heeft u al zonnepanelen maar twijfelt u aan de werking of opbrengst, dan kunnen wij uw systeem controleren.

Zonnepanelen test

Onze monteurs sluiten uw panelen aan op een PV-tester en controleert de panelen op hun werking. De panelen worden niet alleen getest of ze goed werken, maar ook op isolatiefouten, kabelbreuken, etc. Daarnaast meten we de instraling van de zon en kijken we of de panelen voldoende opleveren volgens de specificaties van de fabrikant.

Scroll verder

Omvormer test

Nadat we de panelen gecontroleerd hebben en er geconstateerd is dat de panelen goed werken, meten we de omvormer door en controleren de werking van de omvormer.

Controle samenstelling PV-systeem

Nadat beide gecontroleerd zijn kijken we of de omvormer geschikt is voor de panelen, of de panelen goed zijn aangesloten en of de bekabeling tussen de omvormer en de meterkast correct is.

Meetgegevens

U krijgt een uitdraai met de testgegevens en een lijst met de meetgegevens van uw systeem.

Mochten we een probleem constateren kunt u met de testgegevens naar uw leverancier of kunnen wij de fout herstellen.

U krijgt dan binnen 3 werkdagen een offerte met de kosten om de fout te herstellen en uw PV systeem weer optimaal te laten functioneren.

Scroll verder

Offerte

Wanneer u een offerte aanvraagt en het vermogen van uw zonnepanelen opgeeft, dan krijgt u van ons binnen 24 uur een duidelijke offerte.

Installatiegegevens

Voordat we bij u komen moeten we dus de gegevens van uw PV systeem hebben om onze apparatuur in te stellen zodat we de juiste waarde kunnen meten. Het is daarom ook belangrijk dat de offerte aanvraag compleet wordt ingevuld.